Interesuje się ktoś z was wędkarstwem ??
Dla jednych to jest głupota a dla drugich fajna sprawa.
Co was skłoniło do tego ??
Macie kartę lub legitymację wędkarską ??
Jaka była wasza największa zdobycz ??
Zapraszam do dyskusji.
_________________ "Serce to cząstka człowieka, która tęskni, kocha, czeka"
`Pie*dolona narkomanka, uzależniona od Twojego uśmiechu .. ;***
Imię: Damian
Zaproszone osoby: 1
Wiek: 23 Dołączył: 10 Sie 2009 Posty: 1004 Skąd: brać na piwo
Wysłany: 2010-06-01, 08:55
eee zebym uwielbial to tak az nie ale czasami z kumplami czy tam szfagrem wybieram w niedzielne popoludnie przy takim czyms mozna odpoczac
nie mam karty ani ligitymacji bo nie jestem jakis tam wielkim wedkarzem
co do moich zdobyczy to nie wypowiem sie xdd
nigdy jak to się mówi na rybach nie była. Kompletnie się tym nie interesuję, wiec tym samym nie posiadam żadnych legitymacji, ani historii związanego z wędkarstwem
Aaa to ja kiedyś jak byłam młodsza jeździłam z bratem na ryby, ale pod warunkiem, że on mi będzie robaki dawał na haczyk i ściągał sztuki jakie złowię. Nie powiem pośmiać można było bo raz nawet wpadłam do wody. Jeżeli chodzi o ten to już z nim nie jeżdżę.
_________________ "Serce to cząstka człowieka, która tęskni, kocha, czeka"
`Pie*dolona narkomanka, uzależniona od Twojego uśmiechu .. ;***
Imię: Damian
Zaproszone osoby: 1
Wiek: 23 Dołączył: 10 Sie 2009 Posty: 1004 Skąd: brać na piwo
Wysłany: 2010-07-09, 13:08
muszka napisał/a:
niee nigdy mnie to nie interesowalo i raczej nie zainteresuje bo to jest zarabiscie moim zdaniem nudne xd
to wiesz zalezy jeszcze dla kogo bo nie ktorzy to na prawde to lubia
ja sam czasami lubie sobie jechac na rybki odpoczac ii w ogole
[ Dodano: 2010-07-19, 22:57 ]
Polacy zajęli drugie miejsce w klasyfikacji drużynowej na Mistrzostwach świata w wędkarstwie podlodowym w USA a Tomasz Nysztal zajął trzecie miejsce w klasyfikacji indywidualnej. Jesteśmy potęgą w łowieniu pod lodem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum