Które lubiliście, których nie znosiliście, a może są takie, których się baliście?
Uwielbiałam Smerfy, Gumisie, Myszka Miki, Kaczor Donald, Kuba Guzik, Pokemony.
A nie przepadałam za Koziołkiem Matołkiem, Krecikiem, Bobem Budowniczym.
_________________ Zabiorę Cię do takiego nieba, gdzie nawet anioły grzeszą... ;*
oglądało się ^^ głównie żwirka i muchomorka, Hanke i Rumcajsa, Smerfy, gumisie, koziołka matołka, krecika że też teraz nie oglądam takich bajek... najbardziej to żwirka i muchomorka lubiłam i smerfy^^
_________________ Nie czyń bliźniemu tego, co chciałbyś, aby on uczynił tobie. Możliwe, że macie zupełnie różne gusty xD
Kocham bajki ,wciąż czasami oglądam .Smerfy oczywiście (uwielbiam Gargusia ) Sąsiedzi też są dobrzy Lubię też wszystkie typu:Kaczor Donald, Myszka Miki,Pluto.....
A nie lubię bajek w stylu Misia Uszatka.
Ja również uwielbiam bajki. Z dzieciństwa to lubię smerfy, muminki, krecika, pluta i gumisie co do Myszka Miki nie lubiłam tej bajki. Często też oglądałam Tom i Jerry do tej pory lubię je oglądać.
_________________ "Serce to cząstka człowieka, która tęskni, kocha, czeka"
`Pie*dolona narkomanka, uzależniona od Twojego uśmiechu .. ;***
Imię: Daria
Wiek: 24 Dołączyła: 20 Sie 2009 Posty: 176 Skąd: spod kapsla
Wysłany: 2009-08-23, 22:36
Ja nie znosiłam Tabalugi ; p Była to jedna z najgorszych bajek, jakie kiedykolwiek widziałam. Tak samo z tym Rumcajsem. I za Krecikiem nie przepadałam.
A lubiłam Bolka i Lolka, toma i jerry'ego, atomówki, łasicę i inne z cartoon network.
_________________ tak, ja to wiem, w pragnienie zmieniam się.
te słodkie grzechy, tego chcę...
Imię: ...
Wysłany: 2009-08-25, 22:06
smerfy, muminki, tabaluga, gumisie, i wszystkie z looney tunes
_________________ 'Scena po scenie, nasze życie jest jak spektakl,
choć nam-aktorom być to może trochę nie w smak
i tak, jak martwe kukły, bez najmniejszej woli swojej
robimy często to, co niesie nam spektaklu kolej...'
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum