Nie mam, mam psa więc długo taka myszka na wolności by nie pożyła [zakładam, że zaraz by mi uciekła]. Za to moja dziewczyna ma fioła na ich punkcie, miała kiedyś dwie, teraz ma psa i wyklucza ją to samo co mnie .
Może i offtopuję, ale napiszę coś jako ciekawostkę. Miałem kiedyś chomika, uciekł mi kiedyś z klatki, szukałem go w domu i szukałem - w pewnym momencie pomyślałem nawet że pies go zjadł . Po paru godzinach chomik się znalazł i wsadziłem go z powrotem do klatki. Kiedyś bawiąc się z nim pomyślałem, żeby założyć mojemu psu kaganiec i położyć przed nos chomika. Zrobiłem tak i byłem bardzo zdziwiony, pies obwąchał chomika i wpatrywał się w niego. Kładąc to mniejsze zwierzątko na grzbiet psa też byłem w szoku, na moim bokserku nie zrobiła to większego wrażenia. Bez kagańca niestety nie próbowałem, teraz mam już tylko psa, chomik (brzydko mówiąc) zdechł.
Nie myślałem nigdy że pies spokojnie może reagować na chomika .
Co do białych myszek zajmowałam się w szkole mieliśmy ich 6 ładne fajne stworzonka.
Co do tego też miałam psa i chomika jeszcze w dodatku kota i rybki i musiałam przynieść te myszki na jakiś tydzień i powiem Ci mój kot raczej nie bardzo był zainteresowany i jakoś mi się wydaje, że jeżeli by były w dobrym miejscu to można by było je mieć.
_________________ "Serce to cząstka człowieka, która tęskni, kocha, czeka"
`Pie*dolona narkomanka, uzależniona od Twojego uśmiechu .. ;***
aaa podobaja mi sie
mialam identyczna jak na tym zdjeciu takie fajne slepia czerwone mialy
ale powiem szczerze zwyklej myszy sie boje ale takiej to nie
TheAhyy napisał/a:
Ale doczepie się zdjęcia XD
Mistrz drugiego planu
haha dobre xd
_________________ "Exoriare aliquis nostris ex ossibus ultor - niech z naszych kości narodzi się mściciel."
Nom to wiesz na polu moja też siedziała tylko wystarczy sprawdzić czy nie ma nigdzie dziury na ziemi żeby nie uciekła i odwrócić akwarium jak ją chcesz dać na pole.
_________________ "Serce to cząstka człowieka, która tęskni, kocha, czeka"
`Pie*dolona narkomanka, uzależniona od Twojego uśmiechu .. ;***
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum