Wysłany: 2010-01-24, 07:59 Nastolatki SKATOWAŁY koleżankę, bo źle na nie spojrzała!
Cytat:
Współczesne nastolatki niewiele mają już wspólnego z dobrze ułożonymi dziewczętami uczęszczającymi do szkół żeńskich, jakimi były nasze babcie i prababcie. Dziś, w wieku 15-lat, nie liczy się już znajomość poprawnej polszczyzny czy dobre maniery, ale nowa komórka i wyzywający strój. Nic więc dziwnego, że coraz częściej dochodzi do sytuacji takich, jak ta z Gorzowa Wielkopolskiego.
Do tragedii doszło w samym centrum miasta, w biały dzień. Cztery 15-latki zaatakowały swoją rówieśniczkę, ponieważ uznały, że ta krzywo na nie patrzy. Rzuciły się na nią z pięściami, dzieląc się przy tym rolami – jedne przytrzymywały ofiarę, drugie ją biły. Skatowana dziewczyna z trudem dotarła do domu, gdzie zajęli się nią rodzice. Wezwali pogotowie, zaalarmowali policję.
Funkcjonariusze zatrzymali cztery młodociane przestępczynie. O ich losie zadecyduje sąd. Wiadomo już jednak, że szkoła nie jest zainteresowana ich losem i, jak donosi Super Express, umywa ręce.
źródło:papilot.pl
Co o tym sądzicie ?
_________________ Ja Cię Kocham, Ale Nogą, Ja Cię Lubię, Ale Wodą, Ja Cię ściskam, Ale Drzwiami Taka Miłość Między Nami !
szkoła umywa ręce? no ale co nauczyciele są winni? przecież nie kazali tym dziewczynom pobić tą drugą.. skąd oni mogli o tym wiedzieć, że takie głupoty chodzą im po głowie? to winna rodziców. i tylko ich..
tak się wychowuje teraz dzieci. krzykiem itp...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum